Skip to content

Maak je Zichtbaar in werk

Heb je een diploma in het reguliere onderwijs gehaald en ben je op zoek naar werk? Via het project Zichtbaar in werk kunnen we je helpen bij het vinden van een baan.

Aanmelden voor begeleiding kan via het formulier onderaan deze pagina. Deze informatie liever downloaden? Dat kan hier.


Zichtbaar in werk
Als je een visuele beperking hebt, is het soms lastig om werk te vinden. Al helemaal werk dat echt bij je past en jij ook leuk vindt!

Wanneer kun je meedoen?

  • Je bent op zoek naar werk of gaat binnenkort op zoek
  • Je hebt een visuele beperking
  • Je bent jonger dan ca. 30 jaar
  • Je woont in Amsterdam, Den Bosch, Apeldoorn of omgeving

Meld je dan aan voor het project Zichtbaar in werk. Wij helpen je bij het oriënteren en vinden van werk. We kunnen je informeren over mogelijke hulpmiddelen. En we helpen je bij het contact met de werkgever, door uitleg en advies te geven. Jij houdt daarbij zelf de regie. Je bepaalt dus zelf wat je wel en niet wilt en wanneer.

Hoe werkt het?
Als je je aanmeldt voor Zichtbaar in werk, kijken we samen hoe we jou aan een baan kunnen helpen. Je krijgt zoveel mogelijk een vaste begeleider of aanspreekpunt.

Wie helpen je?
In het project ‘Zichtbaar in werk’ werken gemeenten, UWV, Bartiméus en Koninklijke Visio samen. Zij begeleiden je en kijken – in overleg met jou – hoe ze je kunnen ondersteunen in het vinden van werk. Ook veel werkgevers doen mee via de Werkgeversservicepunten.

Aanmelden

    [recaptcha]