Skip to content

Workshop ‘Kansrijk met Zichtbaar in werk’ tijdens ZieZo-beurs 16 maart

Posted in Nieuws

Op vrijdag 16 maart verzorgen Diane Massaar – coördinator Werkpad en Ton Hulskamer – Consulent/klantmanager Werk en Re-integratie gemeente Amsterdam de workshop ‘Kansrijk met Zichtbaar in werk’ in Blok 2 van 12.00 uur tot 12.45 uur.

Benieuwd naar welke kansen de huidige arbeidsmarkt je biedt? Bezoek dan deze workshop. We praten je bij over de huidige ontwikkelingen en veranderingen als het gaat om inkomen en werk. Jongeren met een arbeidsbeperking (Wajong) vallen onder verantwoordelijkheid van de gemeente. Zichtbaar in werk is een samenwerking tussen kenniscentra, gemeenten en UWV om in een aantal regio’s met jongeren aan de slag te gaan en ze kansrijk te bemiddelen naar werk.

Tijdens de ZieZo-beurs kunt u kosteloos deelnemen aan diverse informatieve, creatieve en inspirerende workshops en andere activiteiten. Reserveren is niet nodig.

Meer informatie: beursprogramma ZieZo-beurs vrijdag 16 maart – Workshopzaal 3 – 322